web analytics
Image Image Image Image Image
Follow on Bloglovin

Det finns inga liknande inlägg.

Scroll to Top

To Top

Billiga Skjortor Mitt favoritplagg är utan tvekan skjortor och vad passar inte bättre att skriva om i den här kategorin än billiga skjortor? Det är att tillägga att jag också driver en hemsida om hur man hittar billiga skjortor på nätet och utomlands, både skräddarsytt efter dina egna mått och färdigsydda i butik. Du kan dessutom besöka min sida för mer tips om Billiga skjortor.

27

Okt
2010

3 Comments

In Billiga Skjortor

By Billy

Billiga skjortor på nätet

On 27, Okt 2010 | 3 Comments | In Billiga Skjortor | By Billy

Ett nytt projekt som jag har på gång är en hemsida som hjälper konsumenter att hitta billiga skjortor , både på internet och i utlandet.

Kort och gott kan jag säga att Cesarotti och Tailor store
säljer billiga skjortor på nätet i Sverige.

Billiga skjortor på nätet

På senare tid har det blivit väldigt populärt att köpa skräddarsydda skjortor på nätet och just nu finns det ungefär 2-3 olika nätbutiker som erbjuder detta. Tanken är att beställa en skjorta från varje butik och se vem som kan erbjuda den bästa skjortan, den billigaste skjortan och den bästa tjänsten för att komponera ihop sin egna skjorta.

Så letar du efter billiga skjortor måste valet vara självklart att gå till min sida :)

Det här är ett projekt som jag kommer att få uppdateringar i mån av tid, vad som kommer ta upp större delen av mina dagar får du reda på inom kort :)

Follow on Bloglovin

Det finns inga liknande inlägg.

Comments

  1. Trevlig sajt! Då lär du behöva en slipssida eller slipsavdelning på din sajt sedan också och där har jag en annonsör på väg in till Adrecord. ;)

  2. Kul att något händer!

    Finns för övrigt en hel del du bör fixa på sidan :)

  3. Billy

    Visst finns de saker som behövs fixas men de är inte högsta prio just nu. Jag har en butik som måste skötas om och snart ett heltidsjobb också :)

Submit a Comment