web analytics
Image Image Image Image Image
Follow on Bloglovin

Det finns inga liknande inlägg.

Scroll to Top

To Top

Hotell Ett av mina största intressen är att resa. Därför har jag gjort en del resesidor och nischade hotellbokningssidor. Just nu har jag sidor om Hotell på Lidingö, hotell i Jönköping, hotell i Norrtälje och Hotell i Kista. Så fort en ny sidan om hotell lanseras kommer det upp ett blogginlägg i den här kategorin.

21

Maj
2011

One Comment

In Hotell

By Billy

New york och Kentucky utan att boka hotell

On 21, Maj 2011 | One Comment | In Hotell | By Billy

Om exakt 10 dagar sätter jag mig på ett flygplan till Kentucky för att hälsa på en vän som ägnat de senaste 4-5 åren till att studera i USA. Jag har i flera års tid sagt att ”-I år kommer jag och hälsar på” och det är först nu det verkligen händer.
I samband med min resa passar jag på att besöka New york i 2 veckor, bosatt i en lägenhet i Queens :)

Det som är lite intressant med den här resan är att jag har valt att inte boka hotell utan bara kommer att bo i lägenheter. Dels för att det är billigare än hotell men också för att det känns som om att man bor i staden man besöker, lite mindre turistigt helt enkelt.

Jag har besökt New york en gång tidigare och då blev det en del shopping samt turistgöra som åka båt runt Manhattan , se ground zero och åka upp i Empire state building så det känns rätt gjort. Den här gången tänkte jag ladda ner iPhoneappen the scoop från New york times för att hålla koll på event i New york och kanske lyckas hitta något kul att göra/se.

Resan går från stockholms central med Arlanda express ut till Arlanda flygplats och vidare mot Amsterdam som första stopp.

Eftersom resans syfte endast är att ha det kul, ta det lugnt och försöka samla på mig lite energi så åker endast iPaden med, dock kan detta betyda lite jobb med egna webbprojekt på alla flygningar :) . Bara resan över till Kentucky tar 16 timmar med alla mellanlandningar, där finns det nog tid för lite läsning om PPC och fixa i ordning lite affiliatesidor som jag har på gång.

Det som är lite tråkigt med iPaden är att man inte kan göra någon apputveckling, som den iPhoneutvecklare jag är så har jag så klart massor av roliga idéer på appar jag vill göra men aldrig har tid med och under en flygning hade varit en bra tid :)

En sak som slog mig när jag pratade med Martin peterffy på webbbyrån traffic light var att köpa mig en longboard (en lite kortare variant) för att åka runt med på Manhattan i New york. Frågan är bara vilken longboard butik i New york man ska vända sig till? Kanske någon har tips och kan kommentera? :)

Follow on Bloglovin

Det finns inga liknande inlägg.

Comments

  1. Grymt skönt att komma iväg, speciellt på det sätt du gör det utan hotell och traditionellt turistande utan bara vara. Najs! Ha det toppen på resan!

Submit a Comment