web analytics
Image Image Image Image Image
Follow on Bloglovin

Det finns inga liknande inlägg.

Scroll to Top

To Top

Projekt

26

Aug
2010

No Comments

In Projekt

By Billy

Tillbehör till iPhone fortsätter sälja!

On 26, Aug 2010 | No Comments | In Projekt | By Billy

Det ett tag sedan jag skrev om ehandel och jag ska försöka bättra mig!

Nu är det ungefär ett halvår sedan jag startade min butik för tillbehör till iphone och den senaste månaden har försäljningen verkligen gått uppåt, om detta har något mer lanseringen av iPhone 4 kan jag inte svara på.

I och med detta så breddar jag hela tiden sortimentet och fyller på med iPhone4 tillbehör. Folk har nog börjat förstå att iPhone 4 inte riktigt är så okrossbar som det har talats om och det märks på försäljningen av skärmskydd till iPhone 4. Sedan innan har jag alltid fått för mig att det är Invisibile Shield som gäller för skärmskydd till iPhone men läser man runt lite så ser det lite annorlunda ut.

Det är ju användarna som styr sortimentet och därför har jag nyligen tagit hem Artwizz Scratchstopper till iPhone 4 som är billigare än Invisible Shield och du får dessutom tre stycken skydd för framsidan.

Jag ser att många söker på just träna med iPhone vilket har påverkat de senaste inköpen, nu finns t.ex Belkin Dual fit till iPhone 4 och Philips Springarmband till iPhone 3G, 3GS och iPhone 4.

I det här inlägget pratar jag mycket produkter och det är de som den senaste tiden gått åt till, att forska i vad användare vill ha och vad som bör lagerföras. Vanligt är nog att man i början beställer hem småpaket med varor eftersom man inte har ett stort kapital. Detta kan dock bli dyrare i slutändan eftersom frakten äter upp en stor del av vinsten.

Det här kan ha blivit ett rörigt inlägg men jag ville bara uppdatera er lite :)

Follow on Bloglovin

Det finns inga liknande inlägg.

Submit a Comment