web analytics
Image Image Image Image Image
Follow on Bloglovin

Det finns inga liknande inlägg.

Scroll to Top

To Top

Tre Här skriver jag om hur mobiloperatören Tre och specifikt deras butik Tre Skrapan som rent ut sagt har lurat och blåst min flickvän.

23

Okt
2011

5 Comments

In Tre

By Billy

Tre skrapan blåser min flickvän

On 23, Okt 2011 | 5 Comments | In Tre | By Billy

Precis innan sommaren blåser Tre skrapan min flickvän när hon (som så många andra) ville köpa en iPhone.

Mobiltelefonibranschen har tyvärr ett dåligt rykte om sig och nu börjar jag verkligen förstå varför.

Så vi tar det från början, jag ska berätta hur allt gick till och när en tjej som är anställd på Tre i Skrapan började virra bort min flickvän…

Kom du in här för att du letar mobilt bredband så kan jag tipsa om Telenors bredband som jag har haft i några år som låter dig surfa helt utan begränsningar på hur många gigabyte du får använda varje månad
klicka här för att läsa mer.

UPPDATERING 1:

Emelie på Tre har nu svarat på Facebook och på Twitter, nu hoppas vi att allt löser sig.. ytterligare uppdatering i detta inlägg kommer..

UPPDATERING 2:

Emelie på Tre har nu kontaktat min flickvän och löst situationen. Det bredband som skulle vara gratis måste dock returneras samt ingen riktigt kompensation fås vad jag förstod det men pengarna som min flickvän har betalat fastän hon inte skulle kommer att betalas tillbaka.

Originalposten:

Min flickvän besöker trebutiken för att kolla hur lång tid hon har kvar på sitt abonnemang samt eventuellt förlänga det och få en iPhone. En tjej i kassan ”hjälper till” och utlovar 3 pott399 samt en iPhone 4 för 399kr i månaden samt ett mobilt bredband HELT utan extra kostnad för att min flickvän har varit kund hos 3 sedan måååånga år. Min flickvän påpekade direkt att detta inte behövdes då hon redan hade ett mobilt bredband hos tele2. Den anställde på Tre i skrapan fortsatte att hävda att det var gratis och att hon lika gärna kunde ta det för att det var gratis.

iPhonen dog sedan några veckor efter hon fick den och när den var på reparation lovades det hela tiden datum som aldrig kunde hållas. Min flickväns tålamod och lojalitet mot Tre började ta slut.

iPhonen kom till slut tillbaka och min flickvän blev debiterad för abonnemangen som vanligt trots att hon inte kunde utnyttja sin surf (för let’s face it, du surfar inte med en gammal sketen sony ericsson ).

Okej, trots dåligt bemötande och ingen kompensation eller lånemobil så gick vi vidare och hoppades att allt var bra tills i dag..

Min flickvän går i bland in på ”mitt tre” för att kolla fakturor och där ser allt rätt ut, 399kr i månaden, snyggt! MEN nu är det bara en liten detalj, alla e-fakturor är på minst 548kr.

Efter att ha laddat ner alla e-fakturor och granskat dem så har tre tagit betalt för mer än de sagt, det dras 149kr varje månad för ett mobilt bredband från tre som ALDRIG ANVÄNTS ( dvs ligger i en obruten förpackning ).

Har du också dåliga erfarenheter av Tre, även fast de inte rör sig specifikt om Tre skrapan , kommentera gärna och länka gärna till det här blogginlägget om du själv har en blogg.

Jobbar du på Tre? Lämna en kommentar med mailadress om du vill se till att denna sagan får ett lyckligt slut, så kan vi säkert lösa det här lika fint som Telenor har en tendens att lösa saker..

Läs gärna i David Wallin’s blogg om hur Tre lurade hans flickvän http://dvwallin.tumblr.com/post/11688099493/tre-kontakter-tre-dygn-tre-sverige

Follow on Bloglovin

Det finns inga liknande inlägg.

Comments

 1. Simon

  Jag har själv ingen personlig erfarenhet av 3. Men en av mina nära vänner blev, som jag ser det, pålurad ett mobilt bredband när hon köpte en iPhone 4. Jag menar, varför betala ett mobilt bredband varje månad när man kan dela ut uppkopplingen från sin iPhone!?

 2. Min ex-flickvän blev ombedd att prova ett abonnemang av en säljare från Telenor då hon förklarade att hon redan hade ett abonnemang som var ungefär hälften så dyrt som Telenors. Säljaren påvisade då att hon kunde ju testa en månad för att se om hon gillade det och kanske sänkte sina kostnader. Jaha! utbrast hon då, så det är ingen uppsägningstid? Säljaren började flacka lite med blicken och svarade: -Jo, tre månader.

  Han försökte alltså att lura på henne ett abonnemang att prova i en månad för att sedan bli fast med i ytterligare 3 månader.

  Visserligen inte Tre, men liknande story.

 3. Jakob

  Min största erfarenhet av Tre är: dålig täckning! Både hemma hos mig i Huddinge och hos mina föräldrar i Mälarhöjden går det inte att prata i telefon. Plus på ett flertal tätbefolkade platser till. Hos tele2 var det aldrig några liknande problem.
  Fler problem: svårtolkade fakturor (företag med samma abonnemang upplagda på olika sätt), de vägrar kompensera sina kunder då deras nät legat nere en hel dag, porteringen av numret tog 3 veckor istället för en halv, etc…

 4. Hej Billy,

  jag vill jättegärna hjälpa dig att se över detta.
  Har du möjlighet att maila mig era kunduppgifter på [email protected] ?

  Tack på förhand!

  Mvh Emilie Loman
  3Kundrelationer

 5. Madelene

  Tråkigt när säljare prackar på folk saker med osanna löften eller vilseledande reklam, och att dessa säljare står som representant för ett helt företag. Jag gillar Tre, men har också dålig erfarenhet av enstaka säljare i butik. En eloge till att personalen via Twitter och Tre:s Facebook sköter de flesta ärenden snyggt och korrekt.

Submit a Comment