web analytics
Image Image Image Image Image
Follow on Bloglovin

Det finns inga liknande inlägg.

Scroll to Top

To Top

Utbildning

21

Dec
2009

No Comments

In Utbildning

By Billy

Caféplugg är underbart

On 21, Dec 2009 | No Comments | In Utbildning | By Billy

Café en stund

När man pluggar på distans och jobbar mycket själv så kan det ibland vara bra att sätta sig bland folk. Efter att ha läst om Ted Valentins sätt att arbeta på så ville jag också prova..

För ungefär ett år sedan så såg jag till att sitta på caféer åtminstone en dag i veckan för att få lite miljöombyte. Nu när jag har börjat plugga så har det inte blivit så mycket cafépluggande som jag hoppats på. Detta blev det dock ändring på i förra veckan, då mitt första möte med mina distanskompisar ägde rum på ”Café en Stund” som ligger vid Mariatorget.

Jag, Fabian och Martin möttes faktiskt två dagar i rad och snackade skit, bekantade oss och pluggade C#. Att träffa någon som man har haft kontakt med varje dag i 2 månaders tid över skype kändes skumt. Det kändes verkligen inte som första gången vi träffades utan det kändes väldigt naturligt och jag kan verkligen rekommendera de som pluggar på distans att mötas på riktigt och plugga ibland, det gör att man kan hålla skärpan uppe och ”bolla” idéer med varandra.

Follow on Bloglovin

Det finns inga liknande inlägg.

Tags | ,

Submit a Comment