web analytics
Image Image Image Image Image
Follow on Bloglovin

Det finns inga liknande inlägg.

Scroll to Top

To Top

Allmänt

Vad hände?

On 07, Dec 2019 | No Comments | In Allmänt, iPhoneutvecklare, Sökmotoroptimering | By Billy

Nu var det snart 8 år sedan jag skrev något i denna blog, en plats där jag förut spenderade mycket tid tillsammans med både twitter, facebook och bloggy.

Majoriteten av min tid gick till att utveckla appar för iOS, sökordsoptimera och försöka tjäna pengar på affiliate.

Snabbspola till 2019 så har jag numer erfarenhet av att jobba med Swift för både iOS men också på serversidan (med Vapor), jag har kodat diverse tjänster där hela stacken varit i javascript (node/koa.js, react samt react native), dockerimages har byggts av en byggrobot från CircleCI som sedan har deployats till Google Cloud Services med hjälp av Kuberenetes.

Vad händer härnäst?

Jag tänkte fräscha upp mina SEO-kunskaper med allt vad det innebär. Steg 1 blir nog att börja skriva mer, Chrome har fått några bra extensions installerade för att lätt kunna se sökvolymer i Googles SERP.

Bug bounty hunting är något som legat högt upp på min ”att lära mig-lista” i flera år. Ett konto på Hackerone är skapat och jag har börjat läsa massor av buggrapporter för att få en förståelse av de vanligaste buggarna.

Vue.js lockar mig lite. React är fint men det finns en del saker jag inte är helt kompis med, och det är alltid kul att se sig omkring.

Flutter. React-native var en stor besvikelse för mig som har programmerat objective-c och Swift för iOS. Jag hoppas på att Flutter gör det bättre än RN.
Men varför skulle man vilja överge native för cross-platform? I små små startups där man vill kunna testa features snabbt så känns det inte lönt att ha två kodbaser för mobilappar (iOS och Android).

Det var allt för denna gång, hoppas det inte dröjer 8 år till innan nästa inlägg :)

Follow on Bloglovin

Det finns inga liknande inlägg.

Submit a Comment