web analytics
Image Image Image Image Image
Follow on Bloglovin

Det finns inga liknande inlägg.

Scroll to Top

To Top

Apegroup Apegroup är ett av sveriges största företag som sysslar med Android, iPad och iPhoneutveckling. Jag blev anställd på apegroup i november 2011 som iPhoneutvecklare och kommer dela med mig av mitt arbete här på min blogg.

15

Apr
2012

No Comments

In Apegroup

By Billy

Jag lämnar Apegroup och blir iOS spelutvecklare på Stardoll

On 15, Apr 2012 | No Comments | In Apegroup | By Billy

Den senaste tiden har varit rätt hektisk av den anledningen att jag för 2 veckor sedan började på mitt nya jobb, Stardoll.
Efter ungefär 17 månader på apegroup så valde jag alltså att byta till ett företag som jobbar med egna produkter, närmare bestämt spel till iOS.

För er som inte har hört talas om Stardoll förut så är det en community eller ett spel på nätet. Digitala klippdockor är ett sätt att beskriva det :)

Min avdelning där emot, är nystartad sedan i november förra året och vi kommer att utveckla mobilspel, i första fasen för iOS men senare självklart pröva andra plattformar också.

Mer än så kommer jag inte skriva för tillfället, men jag kommer försöka vara med på många kodkvällar eller ”hackathons” framöver så vem vet, jag kanske släpper några roliga tjänster :)

ps. Mitt senaste projekt, i syfte om att lära mig ett nytt kodspråk är Swedish sayings (swedishsayings.com) som är en sida med svenska ordspråk direkt översatta till engelska.

Follow on Bloglovin

Det finns inga liknande inlägg.

Submit a Comment