web analytics
Image Image Image Image Image
Follow on Bloglovin

Det finns inga liknande inlägg.

Scroll to Top

To Top

Hotell Ett av mina största intressen är att resa. Därför har jag gjort en del resesidor och nischade hotellbokningssidor. Just nu har jag sidor om Hotell på Lidingö, hotell i Jönköping, hotell i Norrtälje och Hotell i Kista. Så fort en ny sidan om hotell lanseras kommer det upp ett blogginlägg i den här kategorin.

26

Feb
2010

No Comments

In Hotell
Projekt
Tips

By Billy

Hotell, iPhonetillbehör och fina tips!

On 26, Feb 2010 | No Comments | In Hotell, Projekt, Tips | By Billy

Den här veckan har varit väldigt givande och jag har fått en del gjort.
Allt från uppdateringar, omdesign, möten och lite samarbeten.

Min sida om Hotell i Jönköping har fått en nytt tillskott.
Comfort Hotel ligger centralt i Jönköping och inte alls långt ifrån Jönköpings högskola. Det är gångavstång till Jönköpings järnvägsstation vilket är ett stort plus för de som inte tar sig till Jönköping med bil. Simon Wall ska ha ett stort tack för hjälpen med text!

iPhonetillbehör.nu – Webbshoppen med iPhonetillbehör har fått en omarbetad header, lite bredare layout, koppling till Facebook och två nya produkter.

Dagens Promotion får en skjuts och lite nytänk i och med ett samarbete med en bra skribent. Vi träffades i veckan för en lunch för att lära känna varandra lite bättre, prata om vad som behöver göras på sidan och hur vi ska jobba för att få in fler annonsörer.
Ett mycket givande och trevligt möte! Jag har förut haft svårt att släppa in samarbetspartners i mina projekt men har kommit till insikt att man kan inte göra allt själv. Man ska göra det man är bra på…

Profilkläder.info är en sida som jag försöker bygga upp. När det finns tid kommer en ny design och bättre texter till den här sidan. Jag är väldigt nöjd att jag har fått den att ranka så bra på Gratis Visitkort, något för profileringen men inte direkt profilkläder :)

Mina sidor om Lidingö sköter sig ganska bra men Lidingö hotell konverterar inte lika bra som för några månader sedan. Har Lidingö blivit mindre populärt? Eller är det för att jag inte ligger så högt i SERPen?

Tips på inspirerande blogginlägg från andra bloggar:

Jag är inte först att tipsa om Dan Nilsson‘s inlägg om sin ”ofrivilliga framgång” inom ehandel men jag vill ändå länka till den.
Dan har med sin blogg dan.se inspirerat mig mycket när det gäller att tjäna pengar och ”lyckas på nätet”. Om du inte har läst hans blogg så tycker jag att det är dags att börja nu :)

Magnus Bråth, skribent på Sökmotorkonsult.se är också en kille som jag ser upp till och gärna inspireras av. Magnus skriver många bra och läsvärda artiklar i ämnet sökmotorsoptimering. Just den här veckan skrev han ett inlägg som jag tyckte var väldigt intressant om hur viktigt det är med Sökmotorsoptimering vid en påkostad reklamkampanj på tv.

Senaste bidraget i min rss-läsare är fotografen Stefan Tell. Stefan tar helt underbara bilder och jag behövde något liknande i min rss-läsare för att försöka få tillbaka lite inspiration i mitt fotande.

Follow on Bloglovin

Det finns inga liknande inlägg.

Submit a Comment