web analytics
Image Image Image Image Image
Follow on Bloglovin

Det finns inga liknande inlägg.

Scroll to Top

To Top

iPhoneutvecklare 2010 blev jag anställd som iPhoneutvecklare och tänkte passa på att skriva lite om iPhoneutveckling här i min blogg. Inläggen kommer att ta upp saker man bör veta när man funderat på att börja utveckla för iPhone och hur det är att vara anställd som iPhone utvecklare. Jag jobbar för närvarande på bloggläsartjänsten bloglovin.com och kan därför inte konsulta för att göra iphoneappar, men jag kan varmt rekommendera det Stockholmsbaserade appföretaget Codebeat.se.

31

Maj
2011

No Comments

In iPhoneutvecklare

By Billy

iOS 5 och OS X Lion släpps inom kort på WWDC

On 31, Maj 2011 | No Comments | In iPhoneutvecklare | By Billy

Snart är det dags för den årliga utvecklingskonferensen WWDC (world wide developer conference) som Apple anordnar i Kalifornien den 6-10 juni.

I ett pressmeddelande berättar Apple att både nya versionen av iOS (5) samt OS X Lion kommer att släppas. Ett helt underbart besked tycker jag som utvecklare, som har haft möjlighet att prova Lion ett tag och fullkomligt älskar det.

Reversed scroll och fullskärmsläget för program är två saker som är väldigt bra/användbara funktioner. Jag har till och med laddat ner ett litet program till Snow Leopard för att få felvänd scroll, så mycket gillar jag det :)

Så över till iOS 5, jag är väldigt dåligt påläst om rykten inför nya iOS men jag litar på att Apple kan ge oss iPhoneutvecklare något kul att pilla med, så vi kan bli ännu lite mer kreativa ;)

En snabb googling tar mig till en artikel skriven av idg som säger att iOS 5 med stor sannolikhet inte kommer att komma till iPhone 3GS vilket inte är en så tokig gissning med tanke på tidigare släpp av nya iOS-versioner bara har fungerat på de senare versionerna av iPhone.

Om det kommer en ny iPhone inom kort? Det har jag ingen aning om men jag hoppas verkligen den får NFC i så fall.

Follow on Bloglovin

Det finns inga liknande inlägg.

Submit a Comment