web analytics
Image Image Image Image Image
Follow on Bloglovin

Det finns inga liknande inlägg.

Scroll to Top

To Top

Okategoriserade

25

Aug
2010

One Comment

In Okategoriserade

By Billy

Entreprenörskollo Falkenberg 2010

On 25, Aug 2010 | One Comment | In Okategoriserade | By Billy

För snart tre veckor sedan var vi ett gäng webbkillar som styrde vår kosa till Falkenberg för tre dagar av jobbsnack, grillning, sol och bad. Som egenföretagare är detta ett perfekt sätt att ha en ”kick-off” för att komma tillbaka från den sk. semestern och ladda med energi.

Entreprenörskollo 2010

Hela gänget (+ Jonny bakom kameran) på väg till badet.

anders_lever_livet

Anders Granström lever livet samtidigt som han drömmer om den kommande succén med sin sida om Fotbolls EM 2012.

martin_vinner_poker

På kvällen vankades det Länkpoker men endast 4 deltagare vågade sig in i leken. När vi kom fram till att insatsen skulle ske i form av länkar jublades det och en het stämning bildades i stugan. På bilden ser du pokerproffset(?) och roulettemästaren Martin Peterffy, som också tog hem storvinsten.

jakob_och_leo

Jakob och Leo kvällsjobbar lite. Leo hjälper dig med outsourcing av programmeringstjänster utförda av Indier.

jacob_gillar_bananer

Jakob är förutom glass helt tokig i grillande bananer, han mår dock som bäst när han får kombinera dem båda med lite sirap på toppen. Runt middagsbordet imponerat Jakob med sina kunskaper om tågbiljetter och när man ska boka dem för att få lägst pris.

benny_stockholm_hotell

Benny Kvist ser nöjd ut, och det kan jag förstå efter allt slit han gått igenom för att förverkliga Stockholm Hotell, en sida som hjälper dig att hitta hotell i stockholm.

andreas_tror_han_har_koll

Andreas Bard försöker vara smart och lösa korsord, letar han efter nya sätt att tjäna pengar på kanske? Jag tror dock inte lönsamheten är så stor i att lösa korsord hela dagarna, då vinster brukar vara en trisslott om man har tur :)

jonny_tanker

Jakob och Jonny löser sudoku. Jonny ser ut att tänka så det knakar, eller är det så att han i smyg planerar lansering av sitt nya Affiliatenätverk Adrecord? Rykten säger att lanseringen kommer att ske i slutet av september, det vill du INTE missa!

billy_iphonetillbehor

Som sagt, att åka till västkusten i tre dagar innebar inte bara att lata sig utan datorn fick titta fram med jämna mellanrum. Här sitter jag och håller koll på min butik som säljer tillbehör till iPhone.

Tack Jakob och alla andra för tre toppendagar!

Follow on Bloglovin

Det finns inga liknande inlägg.

Comments

  1. Genast blev man påminnd om hur gött vi hade det på kollot :) Tycker vi bokar det igen!

Submit a Comment