web analytics
Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Personligt varumärke

17

Jan
2012

No Comments

In Personligt varumärke

By Billy

Personligt varumärke mål 2012

On 17, Jan 2012 | No Comments | In Personligt varumärke | By Billy

I slutet av varje år brukar det vara populärt att summera det gångna året samt att skriva lite om planer för det kommande året.

Många bloggare inklusive mig själv brukar rada upp med planer om många projekt och det har en tendens att bli en ganska så naiv plan. Att dygnet har för få timmar är något jag brukar klaga på när jag märker att jag inte hinner med alla mina projekt och i år hoppas jag på att det ska bli ändring på detta.

Jag har ingen lösning på dygnets timmar utan tänker i stället sätta upp bara några få mål och fokusera lite mer.

Tanken är att fokusera på mitt personliga varumärke vilket betyder att jag ska snygga till min blogg ( vilket jag redan har lyckats med ), försöka skriva lite oftare och bjuda in till diskussion i kommentarerna.

Steg 2 blir att samla min ”internetnärvaro” dvs flickr, linkedin, twitter osv här på bloggen.

Sedan så har jag ett stort projekt, som kodmässigt tar väldigt lång tid att göra. Domännamnet är fixat och koden är 7-10% klar, dock kan den första delen lanseras redan efter 15-20%.
När detta är klart vill jag inte ens lova då jag sitter med detta då jag har tid över.

Jag skrev tidigare om en iPhoneapp som jag höll på med. Den är 90% klar för lansering så jag känner att jag bör ta tag i detta och släppa den i app store snart. En del av de 10% som är kvar är bl.a att skriva ett väldigt simpelt API som gör att appen kan hämta aktuell data från en server vid varje körning.

Utöver detta kommer jag (återigen) försöka röra på mig mer, åka mycket skateboard, gå på massage, fotografera, umgås med min underbara flickvän och lära mig att göra världens godaste Pad thai.