web analytics
Image Image Image Image Image
Follow on Bloglovin

Det finns inga liknande inlägg.

Scroll to Top

To Top

Allmänt

Min första .me-domän och eventuellt en iOS app

On 09, Dec 2011 | No Comments | In Allmänt, iPhoneutvecklare, Projekt | By Billy

Jag har registrerat min första domänadress under toppdomänen .ME , om detta var ett klokt val vet jag inte ännu men det gick inte att hålla sig när jag såg att Hotell.me var ledig.

Vad som kommer att finnas där är inte riktigt klart men jag slängde upp en wordpressinstallation just nu så att sidan kan få rankas i alla fall. Jag är inte naiv och tror att jag ska ranka högt på söktermen hotell bara för att jag har hittat en passande domän, men det hindrar ju inte från att försöka ;)

Så till appvärlden då. Nu har jag jobbat på apegroup som iPhoneutvecklare i över ett år och ännu inte släppt en egen app i app store. Detta är nog främst för att det krävs tid att bygga en app, den måste vara klar när den publiceras till skillnad från en hemsida som kan stå halvklar vid release för att sedan uppdateras varje dag.

Den andra anledningen är som bekant tid. Jag är inte bäst på design vilket medför att det tar mycket längre tid för mig att designa en app jämfört med en riktigt designer.

Men! Nu har jag en app som är funktionsduglig och vad som är kvar är att skapa ett API som kan förse appen med data, lite parsning av data externt och som sagt, design.

En ny bloggdesign är även på gång som förhoppningsvis får mig att vilka skriva flera inlägg och då kanske förklara lite mer om hur man gör en iPhoneapp och hur vad man ska tänka på om man vill bli iPhoneutvecklare.

Follow on Bloglovin

Det finns inga liknande inlägg.

Submit a Comment